Rehber :
   
Nakliyat Şirketleri
Yaylıoğlu Nakliyat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.12.2009
2010 yılı çalışma programı öncesinde Motivasyon Toplantısı


Motivasyon Toplantısı


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2010 yılı çalışma programı öncesinde belediyede görevli başkan yardımcıları ve birim müdürlerle bir toplantı gerçekleştirdi.

       Müdürlere hitaben bir konuşma yapan Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon'a verdikleri hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür etti.

       Trabzon'a daha iyi hizmet vermek için çok fazla çalışmak durumunda olduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Bu zamana kadar verdiğiniz hizmetlerden ötürü Allah sizden razı olsun. Fedakarlık yapıyorsunuz. Yaptığınız iş çok kutsal. Bu işi yaparken adaleti her zaman ön planda tutun. Babanızın oğluna dahi ayrıcalık tanımayın. Trabzon halkı bizden hep hizmet bekliyor. Bu nedenle biz her gün bir önceki günden daha çok çalışarak daha iyi hizmetleri ortaya çıkartmalıyız" dedi.

       Trabzon Belediyesi'nin var olan ekonomik tablosu ile yatırıma ayıracak çok fazla parası olmadığını ancak bakanlıkların yatırım kalemlerinden Trabzon'a yatırım almak için yoğun uğraş verdiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, "Biz proje üreteceğiz. Ankara'da bakanlıklara gideceğiz yatırım alacağız. Bu güne kadar bu konuda önemli mesafeler aldık. Ayasofya Müzesi'nin çevresinin dönüşüm projesi bunun bir sonucudur. Erdoğdu Yolu'ndaki kamulaştırma çalışmaları bunun bir sonucudur. Derelerin üzerlerinin açılması, Zağnos Vadisi'ndeki yıkımlar ve peyzaj düzenlemeleri, Kanuni Bulvarı'nın Karayolları ağına alınması, derin deşarj sisteminin ihalesinin yapılabilecek duruma gelmesi bunun bir sonucudur. Bunu daha da arttırabilmemiz için gayret göstermeliyiz. Sizlerin bu gayrete gerektiği kadar katkı koyacağınıza inanıyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1577

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com