Rehber :
   
Yöresel Mutfaklar
Beton Helva
Lokma Tatlı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.12.2009
Başkan Gümrükçüoğlu'ndan İl Müftüsü Sayın Çakı'ya hayırlı olsun


Başkan Gümrükçüoğlu'ndan İl Müftüsü Sayın Çakı'ya
hayırlı olsun ziyareti


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Müftülüğü görevine atanan İl Müftüsü Veysel Çakı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

       Ziyarette konuşan Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon insanının maneviyatına düşkün olduğunu ifade ederek, "Trabzon'a gelen müftümüzün burada da hayırlı hizmetlere imza atacağına inanıyorum. Trabzon insanı maneviyatına düşkün bir şehirdir. Müftümüz şehrimizin hassasiyetlerini yekinen bilmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde kentimize en güzel hizmete vermeye gayret göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle müftümüze kentimize hoş geldin diyor görevinde başarılar diliyorum"dedi.

       İl Müftüsü Veysel Çakı da Trabzon Belediye Başkanı Sayın Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun ziyaretlerinden çok memnun kaldığını ve Gümrükçüoğlu ile aynı şehirde görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, "Kendilerine teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum. Trabzon din hizmetlerin de marka bir şehirdir. Bu şehirde bulunmak ve Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gibi bir belediye başkanıyla çalışacak olmaktan ayrıca memnuniyet duyacağımı belirtmek isterim. Bu şehirde hizmet vermek bize gurur verecektir. İnşallah Trabzon da bilgiye dayalı dindarlığın sokağa yansımasını arzuluyoruz. Bu konuda başarılı olursak herkes istifade etmiş olacak. Belediyeler ev sahibidir. Yerel Yönetimler ev sahibidirler. Diğer kamu kuruluşları yaptıkları hizmetleri belediyelerle uyumlu yapmak durumundadırlar. Biz bu bilinçle koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam edeceğiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1696

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com