Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.12.2009
Belediye; personeline hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor.


Belediye personeline hizmet içi eğitim


       Trabzon Belediyesi hizmette kaliteyi artırmak amacıyla başlattığı eğitim seminerlerine devam ediyor. Belediye Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan iç kontrol sistemi eğitim projesi kapsamında sekiz eğitim programıyla 800 personel hizmet içi eğitime tabi tutulacak.

       Belediye meclis salonunda yapılan hizmet içi eğitimle birlikte belediye personeline kaynakları verimli kullanma, hizmette kalitenin artırılması, iç kontrol standartlarının uygulanması gibi konularda eğitim veriliyor.

       Eğitim seminerleri Trabzon Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nde görev yapan konusunda uzman kişiler tarafından veriliyor.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye kaynaklarının daha etkin bir şekilde kullanılması ve hizmette verimliliğin artırılması amacıyla belediye personelinin eğitimine büyük önem verdiklerini belirterek, " Belediyemiz Stratejik Geliştirme Müdürlüğünce hazırlanan proje doğrultusunda personelimize hizmet içi eğitim veriyoruz. Sekiz eğitim programı ile birlikte 800 personelimize eğitim vereceğiz. Vatandaşlarımıza en etkili ve kaliteli hizmetin sunulması amacıyla düzenlediğimiz eğitim seminerlerinin yararlı olacağına inanıyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1655

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com