Rehber :
   
Ajanslar
Yonca Ajans
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.12.2009
KTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki konser büyük ilgi gördü


KA-FEM tarafından KTÜ Prof.Dr.Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Klasik Batı Müziği ve Popüler Müzik konseri büyük ilgi gördü.

Gürcü piyanist Doç.Natia Gaganidze önderliğinde minik piyanistlerin sahne aldığı gecede en büyük sürprizi Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın biricik kızı Alara Kızılcık yaptı. Ailesine piyano resitali sunan minik Alara'yı Kızılcık ailesi büyük gururla izledi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık eşleri Sema Kızılcık, Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç'in de katıldığı konseri çok sayıda davetli izledi.

Son günlerde dünyayı kasıp kavuran domuz gribi nedeniyle bazı izleyicilerin salonda maske takması ise dikkat çekti. Mehmet Kartal'ın eşsiz sunumuyla başlayan gece iki bölümden oluştu. Birinci bölümde Gürcü piyano sanatçısı Doç.Natia Gaganidze yetiştirdiği minik piyanistler Eda Nur Mercan, Alara Kızılcık, Dora Demirkır'la izleyenlere piyano resitali sundular. Protokolde yer alan Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Vali yardımcısı Aziz Mercan kızları Alara ve Eda Nur'u pür dikkat izlerken bir yandan gurur diğer yandan da heyecan yaşadılar. KA-FEM THM Koro Şefi Gamze Demirkır ve Gonca Kaya'nın birlikte seslendirdikleri gürcü şarkılarda izleyenlerden tam not aldı.

İkinci bölümde ise Devrim Yavuz, Burak Orhanoğlu, Gökşen Bayramoğlu, Gonca Kaya, Canberk Çelik, Altan Bakar ve Şafak Baş'tan oluşan müzik grubu popüler şarkılardan oluşan bir demet sundu. Gökşen Bayramoğlu ilk kez sahne heyecanı yaşarken sahnede kaldığı süre içerisinde oldukça başarılıydı.

Programın sonunda Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Vali Yardımcısı Aziz Mercan tarafından Gaganidze'ye plaket ve çiçek takdim edildi. Minik piyanistleri tek tek kutlayan Kızılcık ve Mercan aileleri başarılarının devamını diledi.

Bu arada Vali Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık 25-26 Aralık tarihleri arasında Novotel'de kimsesiz çocuklar yararına yılbaşı partisi düzenleyeceğini belirterek ikinci bölümde sahne alan müzik grubundan destek istedi. “

Bizi bu gecede yalnız bırakmazsanız çok mutlu olurum” diyen bayan Kızılcık'a grup elemanları da gecede yer alacaklarına dair söz verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 3790

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com