Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.12.2009
Japon iş adamlarından Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret


Japon Yatırımcılar Trabzon'da


       Bölgede yatırım alanları ile ilgili incelemelerde bulunuyorlar

       Japon iş adamlarından Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

       TC Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nın organizasyonu ile 'Türkiye'de yatırım ortamını tanıma amaçlı ziyaretlerde' bulunan Japon SEKISUI firması heyeti Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti. Heyet Ankara ve İstanbul'dan sonra üçüncü ziyaretini Trabzon'a yaptı.

       T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Proje Direktörü Ahmet Cüneyt Selçuk, Japon SEKISUI firmasından Akira Nishimura, Akira Watanabe ile Trabzon Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakan Gürhan'ın katıldığı ziyarette konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, son çıkan teşvik yasası ile birlikte bölgemizde yatırım yapacak firmalara büyük kolaylıklar sağlandığını belirterek, "Trabzon tarihi geçmişiyle, jeopolitik konumuyla uluslararası hava limanı ile, deniz limanı ile gelişmiş karayollarıyla, organize sanayi bölgeleriyle yatırımcılar için cazip bir il olma konumuna gelmiştir. Bu nedenle yerli ve yabancı firmaları ilimize ve bölgemize yatırım yapmaya davet ediyorum. Trabzon yeni teşvik yasasında yatırım yapılabilecek öncelikli iller arasında yer alıyor. Bu fırsatın iyi değerlendirilmesini bekliyoruz." dedi.

       Plastik boru ve mamulleri konusunda dünyanın önde gelen firmalarından olan Japon SEKISU firması adına konuşun Akira Nishimura, T.C Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Organizatörlüğünde "Türkiye'de Yatırım Ortamını Tanıma Amaçlı Ziyaretler" kapsamında incelemelerde bulunduklarını belirterek, " Firma olarak bu geziler sayesinde Türkiye genelinde yatırım yapılabilecek bölgeler ve alanlar hakkında incelemelerde bulunuyoruz. Bu kapsamda Trabzon ve Karadeniz Bölgesine de ziyaretlerde bulunuyoruz. İncelemeler sonucu yatırım yapılabilecek alanlar konusunda gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

       Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretin anısına konuklarına Atatürk Köşkü'nün minyatür figürü ile fındık ve çay hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1530

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com