Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.12.2009
Trabzon Belediyesi Gençlik Merkezi'ndeki kurslara yoğun ilgi


Trabzon Belediyesi Gençlik Merkezi'nde
325 kursiyer eğitim görüyor
Gençlik merkezindeki kurslara yoğun ilgi


       Trabzon Belediyesine bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren gençlik merkezindeki kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Kalkınma Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren gençlik merkezinde, bilgisayar, resim, keman, gitar, bağlama, halkoyunları kurdele nakşı, ney, capoeira, taekwondo ve aerobik kurslarında toplam 325 kursiyer eğitim görüyor.

       Konusunda uzman öğretmenlerin ders verdiği hafta içi ve hafta sonu yapılan kurslarda, taekwondo, bilgisayar, resim, halkoyunları, kurdele nakşı kursları ücretsiz olarak verilirken; aerobik, keman, gitar, bağlama, İngilizce, ney ve capoeira kurslarında eğitim gören kursiyerlerden sivillerden 40, öğrencilerden ise 30 TL ücret alınıyor. Kurs sonunda eğitimlerini başarıyla tamamlayanlara sertifika veriliyor.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kalkınma Mahallesi'nde bulunan gençlik merkezinde düzenledikleri kurslara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek, "Gençlik merkezimizde sportif etkinliklerin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sosyal içerikli kurslar düzenliyoruz. Konusunda uzman öğretmenlerin ders verdiği kurslarda şu anda 325 kursiyer eğitim görüyor. Eğitimlerini başarıyla bitiren kursiyerlerimize sertifika da veriyoruz. Gençlik merkezi bünyesindeki "Gençlik İletişim Merkezi'nde" ise öğrencilerimize yönelik oluşturulan bilgisayarlı kütüphaneden öğrencilerimiz internet de dâhil olmak üzere ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Vatandaşlarımızı kurslarımızdan yararlanmaya davet ediyorum. Gençlik merkezinde vatandaşlarımıza yönelik yapılan faaliyetlere katkı sağlayan Başkan Yardımcımız Hüseyin Turan, Kültür Müdürümüz Murat Yeter ile Gençlik Merkezi Sorumlusu Muammer Aydemir ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 4821

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com