Rehber :
   
Ev Tekstili ve Halıcılık
Güven Ev Tekstili ve Halıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.12.2009
Vali Kızılcık İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi


Vali Kızılcık İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Genel Meclisi Üyeleri ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.

İl Özel İdaresi 1 Nolu Sosyal Tesisleri’nde İl Genel Meclisi Üyeleri ile bir araya gelen Vali Kızılcık, İl Özel İdaresi’nin ilin genelinde ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda ki hizmetlerin en iyi, en kaliteli şekilde sunulması konusunda kendisini sorumlu hissettiğini ve bu doğrultuda çalıştığını söyledi.

İl Genel Meclisi Üyelerine Hilton Oteller zincirine yer tahsisi konusundaki hassasiyetlerinden ötürü teşekkür eden Vali Kızılcık, “Sizleri seçip buraya gönderen vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek için çaba sarf ediyorsunuz. Önemli kararlara imza attınız. 5 yıldızlı bir otel yapılması için yetki verdiniz. Bu otel 2011 Olimpiyatları’nda faaliyete geçmiş olacak. Trabzon’umuz güzel bir turistik tesise kavuşmuş olacak.” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi’nin kasım ayı çalışmalarındaki yoğun mesaisinde Trabzon’a özel bir üniversitenin kazandırılması konusunda da önemli bir karar alındığını belirten Vali Kızılcık, İl Genel Meclisi’nin bu kararı ile eğitim anlamında da Trabzon’a ciddi bir katkısı olduğunu ve iş yapan bir meclis olarak öne çıktığını söyledi.

Afetle ilgili birimlerin de yarından itibaren İl Özel İdaresi’ne bağlanacağını belirten Vali Kızılcık, bu anlamda Trabzon’un hazırlıklı olduğunu ve bütün illerden önce Afet Koordinasyon Merkezi’nin yapılmasına başladığını ifade etti.

IMG_1076

IMG_1070

Toplam Okunma Sayısı : 1969

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com