Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.12.2009
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ Vali Kızılcık'ı Ziyaret Etti


Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ Vali Kızılcık’ı Ziyaret Etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Valiliğimizi ziyaret etti.

            Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, bu sabah Trabzon Limanı’nda demirli bulunan Oruç Reis Kruvazörü’ndeki basın toplantısının ardından Trabzon Valiliği’ne geçerek Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.                    

Valiliğe gelişi sırasında Muharip Gazileri Derneği Trabzon Şube Başkanı adına, bir gazi kızı Orgeneral Başbuğ’a çiçek takdim etti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Trabzon Valiliği Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Vali Dr. Recep Kızılcık ile makamında bir süre görüştü.

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kızılcık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un ve kuvvet komutanlarının Trabzon’u ziyaretlerinin kendilerine güç ve şevk verdiğini söyledi.

            Orgeneral Başbuğ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun zamandır gerçekleştirmek istediği ziyareti yaptığını ve Trabzon’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

            Karadeniz Bölgesi ve Trabzon’un kendileri için ayrı bir önemi ve önceliği bulunduğunu ifade eden Orgeneral Başbuğ, “Bütün Karadeniz Bölgesi’ndeki insanlarımız, Trabzon’umuz, ülkesi için gerektiği zaman hiç bir fedakarlıktan kaçınmamaktadırlar. Böyle bir bölgede bulunuyoruz. Karadeniz insanı gerçekten zor şartlarda, inatla ve kararla görev yapmaya hazır bir topluluktur. Dolayısıyla ulusal konularda bu bölgenin insanının hassasiyeti ortadadır. Bu nedenle burada bulunmak bizim için mutluluk ve gurur kaynağıdır.” dedi.

            Trabzon’da Deniz Kuvvetleri’ne ait Komutanlık kurduklarını ifade eden Orgeneral Başbuğ, “Buradaki komutanlık bugün oldukça mütevazi bir yapıdadır. Ancak planımız bu komutanlığı büyütmektir. Trabzon’a da bu yakışır.” şeklinde konuştu.

            Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, Orgeneral Başbuğ’a ziyaretin anısına plaket takdim ederken Orgeneral Başbuğ da Vali Kızılcık’a Genelkurmay Başkanlığı’nın plaketini verdi.

            Valilik ziyaretinin ardından Orgeneral Başbuğ ve Vali Kızılcık, Mimar Sinan İlköğretim Okulu’na ziyarette bulundular. Öğrencilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Orgeneral Başbuğ ve Vali Kızılcık, daha sonra okuldan ayrıldılar.       

 IMG_1263

IMG_1268

IMG_1326

IMG_1285

IMG_1300

IMG_1335

Toplam Okunma Sayısı : 1910

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com