Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.12.2009
Trabzon Başsavcısı Gökhan Karaburun TTSO'yu Ziyaret etti.


 Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun, beraberinde Başsavcı Vekili Ali Can ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine iadeyi ziyarette bulundu.

BAŞSAVCI GÖKHAN KARABURUN: YOMRA İLÇESİ TRABZAN’A BAĞLANMALI

Yomra ilçesinde planlanan İl Adliye Sarayı konusunda değerlendirmede bulunan Başsavcı Gökhan Karaburun,”pişmiş aşa su katılmaz” sözlerini anımsatarak,”Ama ilçeden merkezi yönetemeyiz. Yomra’nın Trabzon’a bağlanmasına bu durumda destek vermek lazım. Ayrıca ulaşımı da güçlendirmeliyiz.”dedi.

Fransız şair- yazar Victor Hugo’nun,” İyi olmak kolaydır. Zor olan adil olmaktır.” Sözlerine atıf yaparak konuşan Başsavcı Karaburun, iyi hakim varsa kötü kanın yoktur, sözlerine yer verdi.

İŞİNİ İYİ YAPAN EN İYİ VATANSEVERDİR

Bu nedenle “işimizi iyi yapmalıyız” diye konuşan Cumhuriyet başsavcısı Gökhan Karaburun, “Özellikle kamu idaresinde çalışan ile çalışmayan ölçümlenmelidir. Görev verilen insanlara birde hedef ve beklentilerde verilmelidir. Yoksa insanların çalışmaları vicdanlarına kalıyor. Türkiye’yi kurtaracak olan bütün insanların işini en iyi yapmasıdır. Vatanını en çok seven insanda işini en iyi yapandır.”şeklinde konuştu.

TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ekonomide zor bir dönem yaşandığını, iş dünyasının rahat olmadığını aktardı.  Toplantıya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman,  Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Sağlam, Tolga Avcı, Özcan İlarslan ve Genel sekreter Hakan Gürhan katıldı.

 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2560

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com