Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.12.2009
Vali Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık sözünde durdu


Bayan Kızılcık Sözünde Durdu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, daha önce söz verdiği Altı Nokta Körler Derneği’nin 1 yıllık kirasını ödeyeceği sözünü yerine getirdi.

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü’nde Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret eden Bayan Kızılcık, Dernek Başkanı Hasan Alemdar’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi almış ve derneğin 1 yıllık kirasını düzenleyecekleri kermesler ve çeşitli etkinliklerle kendisinin ödeyeceği sözünü vermişti. Bayan Kızılcık, bugün Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret ederek, 2 hafta önce verdiği sözü çok kısa bir sürede yerine getirdi.

Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını en iyi şekilde sürdürebilmeleri için elinden geleni her zaman yapmaya hazır olduğunu dile getiren Sema Kızılcık, derneğin bir yıllık kira bedelini bağış makbuzu karşılığında Dernek Başkanı Hasan Alemdar’a teslim etti.

Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayattan kendilerini dışlamamaları ve aktif biçimde sosyal hayata katılmaları gerektiğini kaydeden Sema Kızılcık, özürlü vatandaşlarımızın sosyal hayat içinde normal yaşamlarını sürdürebilmeleri ve toplumla bütünleşmelerini sağlamaları noktasında toplum olarak üzerimize büyük sorumluluklar düştüğünü ve bu sorumlulukları yerine getirmede öncü olmaya hazır olduğunu söyledi.

Bayan Kızılcık, bu tür faaliyetleri sürdüreceklerini kaydederek, her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu sözlerine ekledi.

IMG_1421

IMG_1414

IMG_1432

Toplam Okunma Sayısı : 1987

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com