Rehber :
   
Alışveriş Merkezleri
Hatipoğlu Hipermarketler Zinciri
İsaoğlu Market
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.12.2009
TRABZONSPOR taraftarı 2. kitabını yazıyor...


Geçtiğimiz aylarda çıkardıkları "Bize Her Yer Trabzon" kitabı ile Bordo-Mavili taraftarların kaleminden Trabzonspor'u anlatan Bordomavi.net sitesi, ikinci kitabı çıkarmanın hazırlıklarına başladı.

Camianın tüm kesimlerinden yoğun ilgi gören ve ülkemizde tribünlerin yazdığı ilk kitap olma niteliğini taşıyan "Bize Her Yer Trabzon" kitabında, Bordo-Mavili taraftarlar Trabzonspor'un hayatlarındaki yerini kendi kalemlerinden anlatmışlar; Trabzonspor'la ilgili birbirinden ilgi çekici yazılar, anılar ve fotoğraflarla bezeli kitap, oldukça beğeni toplamıştı.

Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi olan Bordomavi.net, şimdi de ikinci kitap için kolları sıvadı. Site tarafından yapılan açıklamada, ilk kitaptan edinilen deneyimlerin ışığında; kapağından içeriğine, tanıtımından, hazırlanmasına kadar çok özenli ve çok başarılı bir kitabın ortaya çıkarılacağı belirtilirken, Trabzonspor taraftarlarının kitapta yer almasını istedikleri yazıları kitap@bordomavi.net e-mail adresine göndermeleri istendi.

Kitapta, Bordo-Mavi taraftarların yanısıra Trabzonspor camiasının önde gelen simalarından da yazıların yer alacağı belirtilirken, site tarafından yeni kitapla ilgili yapılan açıklamada aşağıdaki ifadeler kullanıldı:

"Trabzonsporlu olmaktan öyle büyük bir gurur duyduk ki, herkes de duysun istedik. Bu amaçla bir ilki gerçekleştirdik ve sesimizi daha çok kesime duyurmayı başardık.

Bize Her Yer Trabzon kitabımız Türkiye'de alanında bir ilk oldu. İlk defa bir takımı taraftarı anlattı, yazdı. Eksikleri olacağını biliyorduk. Zira ilkler her zaman zor olmuştur.

Şimdi ilk kitabımızdan ağzımızda kalan o hoş tadı pekiştirecek bir adım daha atıyoruz.

İkinci kitabımızı hazırlıyoruz.

Hayatımızdaki Trabzonspor'u anlatacak, ona duyduğumuz sevgiyi biraz mizah, biraz hüzün, biraz neşe ile vurgulayacağız.

İlk kitaptan elde ettiğimiz deneyimin bizlere yol göstereceği çalışmamızda, kapağından içeriğine, tanıtımından, hazırlanmasına kadar her aşamada çok daha dikkatli olacak ve hepimizin gururla sahipleneceği bir kitabı ortaya çıkaracağız.

İlk kitap için gönderilen ve kullanılmayan yazıların da değerlendirileceği çalışmamıza, forumdan incelikleri, nükteleri ve elbette yeni yazılarınızı da harmanlayacağız.

Adresimiz hiç değişmedi: kitap@bordomavi.net

Hayde Arkadaşlar!

İlk kitap için geç kalmış olabilirsiniz; ama ikinci kitap için şimdi çok daha fazla şansınız var...
Toplam Okunma Sayısı : 2214

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com