Rehber :
   
Spor Merkezleri
Tode Spor Merkezi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.12.2009
Başbakan Erdoğan: Trabzon'un her zaman destekçisiyiz


Başkan'dan Başbakan'a Dosya


       Başbakan Erdoğan: Trabzon'un her zaman destekçisiyiz

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 3 günlük ziyaret programı için bölgeye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Trabzon'un öncelikli sorunları ve projeleri hakkında bir dosya verdi. Ankara'ya gitmeden önce Trabzon Havalimanı'nda Başkan Gümrükçüoğlu ile 25 dakika baş başa görüşen Başbakan Erdoğan'ın 'Trabzon için ne gerekiyorsa yapalım' dediği öğrenildi.

       Dün akşam saat 18:00 sularında havalimanına gelen Başbakan Erdoğan burada bekleme salonunda Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ile görüştü. Buradaki görüşmede Başkan Gümrükçüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Trabzon'a katkılarından ötürü teşekkür ederek, "Trabzon'a bugüne kadar gösterdiğiniz ilgiden ve verdiğiniz destekten ötürü Trabzon halkı size minnettardır. Trabzon'da belediye başkanı olduktan sonra sizlerin desteğini her zaman arkamızda hissettik. Trabzon'un belediyecilik açısından önemli sorunları var. En başta ulaşım sorunu yer alıyor. Trabzon'un önemli yollarından biri olan Erdoğdu Yolu'nda kamulaştırma çalışmaları başladı. Kanuni Bulvarı Karayolları ağına alındı ve proje ihalesi tamamlanma noktasına geldi. İtfaiye ve Ayasofya kavşağının büyütülmesiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Ayasofya Müzesi'nin çevresindeki kamulaştırma ve yıkım işlemleri hızlı olarak devam ediyor. Zağnos Vadisi'ndeki kamulaştırma ile yıkımlar sürüyor. Tabakhane Vadisi'ndeki kamulaştırma işlemlerine de başlayacağız. Trabzon doğalgaza kavuşuyor. Kısa bir süre sonra Trabzon'da 5 mahalle doğalgaz kullanmaya başlayacak. Şehrimizde bulunan dere yataklarının üzerlerinin açılması projesini DSİ ile birlikte yürütüyoruz. Trabzon'un kanalizasyonu denize akıyor. Bu kötü görüntüden ve temiz olmayan ortamdan Trabzon'u kurtarmak için derin deşarj sisteminin ihalesini yaptık. Tüm bunlar sizlerin desteğiyle gerçekleşiyor. Bundan sonra da şehrimize gerekli desteği vermeye devam edeceğinize inancımız tamdır" dedi.

       Başbakan Erdoğan'da Gümrükçüoğlu'nun başarılı çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini kaydederek, "Sizler proje üreteceksiniz bizler size desteği vereceğiz. Trabzon benim için her zaman ayrıcalıklı bir şehir olmuştur. Bu şehre elimizden gelen desteği ortaya koymak bizim için en önemli mutluluktur. Bundan sonra da hükümetimizin desteğini her zaman arkanızda hissedeceksiniz. Trabzon Belediyesi'nin Trabzon halkına en iyi hizmeti vermesi için biz üzerimize düşeni yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

       Konuşmanın sonunda Başkan Gümrükçüoğlu, Başbakan Erdoğan'a Trabzon şehri ile ilgili bir dosya sundu. Başbakan Erdoğan da bu dosyayı inceleyeceğini kaydetti.

Toplam Okunma Sayısı : 1565

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com