Rehber :
   
Mermer, Granit ve Maden
Şeker Mermer
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.12.2009
Trabzon Belediyesi, kış aylarında aşırı kar yağışı ve buzlanma...


Belediye kışa hazır
     
 
 
     

Trabzon Belediyesi, kış aylarında aşırı kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamladı. Belediye Fen İşleri ve Destek Hizmetler Müdürlükleri bünyesinde kurulan koordinasyon merkeziyle kar ve buzla mücadele ekipleri oluşturuldu. Merkezde otomatik tuzlama aracı, üç adet greyder, iki adet kepçe ve diğer iş makinelere hazır halde bekletiliyor. Ayrıca depolarda, buzlanmaya karşı mevsim boyunca yetecek kadar tuzun da bulunduğu belirtildi.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kış mevsimi dolayısıyla kar ve buzlanmaya karşı belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, “Fen işleri Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğümüz bünyesindeki koordinasyon merkezimizde kar ve buzlanma ekipleri oluşturduk. Merkezde otomatik tuzlama aracı ile üç adet greyder, iki adet kepçe ve gerekli diğer araçlar hazır halde bekletiliyor. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak için tüm tedbirleri almış bulunmaktayız”dedi.

 

Kış aylarında bozulan asfaltı bozulan yolların bakım ve onarımının yapılma için taş kırma ve asfalt şantiyesi bünyesinde soğuk asfalt ünitesi kurduklarını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, böylece kış aylarında asfaltı bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını rahatça yapılabileceklerini kaydetti.

Toplam Okunma Sayısı : 1673

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com