Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.12.2009
Fenerbahçe yenilgisini unutmak isteyen Trabzonspor; Moral Arıyor...


Fenerbahçe yenilgisini unutmak isteyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın akşam karşılaşacağı Galatasaray'ı mağlup ederek moral bulmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını zorlu maça motive ediyor.
Turkcell Süper Ligi'nde sezonun ilk yarısını Fenerbahçe mağlubiyetiyle kapatarak zirve yarışında ağır yara alan Trabzonspor, yeni bir heyecanla başlayacağı Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın akşam Galatasaray'ı mağlup ederek moral bulmayı amaçlıyor.
Bordo - mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi Yattara, Zafer Yelen ve Tayfun'un sakatlıkları devam ediyor. Oyuncularını Fenerbahçe mağlubiyetini unutmaları konusunda uyaran teknik direktör Şenol Güneş, "Hiç beklemediğimiz şansızlıkların yaşandığı bir mağlubiyet aldık. Ancak kupadaki maça motive olmamız gerekiyor. Bu maçı kazanıp, taraftarlarımızın yüzünde en azından bir tebessüm oluşturmak istiyoruz" dedi.
BAŞKAN ŞENER KUPAYI ÇOK İSTİYOR
Sezona en azından bir kupa hedefiyle başlayan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, Türkiye Kupası'nda başarı istiyor. Şener, Türkiye Kupası'nı da uzun bir süredir kazanamadıklarını belirterek, "Bu hasrete son vermek istiyoruz. Fenerbahçe maçındaki hakemin kötü yönetimi bizi son derece üzdü. Bu tür olayları bir daha yaşamak istemiyoruz. Galatasaray maçında sadece sonucun konuşulmasını temenni ediyoruz. Futbolcularımızın bu maçta elinden geleni yapıp Trabzonspor'a hak ettiği galibiyet mutluluğunu yaşatmasını bekliyoruz" diye konuştu.
Bu arada Trabzonspor'un Galatasaray karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Onur - Ömer Aysan, Song, Giray, Cale - Serkan, Selçuk, Ceyhun, Gabric - Alanzinho, Gökhan
SAKATLAR: Zafer, Yattara, Tayfun
CEZALI: Yok

Toplam Okunma Sayısı : 1696

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com