Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.12.2009
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen toplantısı...


Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen toplantısı Gümüşhane'de yapıldı


       Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen toplantısı Gümüşhane'de yapıldı.

       Gümüşhane Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Trabzon Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtüz Sinan, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Artvin Meydancık Belediye Başkanı Nihat Acar, Oymalıtepe Belediye Başkanı Metin Şahin ile Birlik Genel Sekreteri Halil Memiş katıldı.

       Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, birlik encümen toplantısını Karadeniz'in yayla incisi olan Gümüşhane'de gerçekleştirdiklerini ifade ederek, " Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, birliğe üye il, ilçe ve belde belediyelerinin gelişmesi ve kalkınması yönünde çok önemli çalışmalar yapmaktadır.Gümüşhane'de yaptığımız encümen toplantısında, bölgemizin gelişmesi, belediyelerimizin dayanışması ve yapılan hizmet kalitesinin yükseltebilmek için ortak akılla nelerin yapılabileceğini konularını görüştük. Ne gibi projelerle, ne gibi fonlardan yararlanabiliriz bunları konuştuk. Belediyelerimiz vasıtasıyla bütün bölge halkına ne gibi hizmetler getirebileceğimizi konuştuk. Verimli bir toplantı oldu. Önemli olan bu toplantıların çeşitli belediyelerde yapılmış olması ve bu dayanışmanın çok aktif bir biçimde 'birlikten kuvvet doğar' anlayışıyla devam ettirilmesidir. Bir sonraki birlik encümen toplantısını Ardeşen'de gerçekleştireceğiz "dedi.

       Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı ise, Belediyeler Birliği Toplantısı'nın Gümüşhane'de yapılmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği sayesinde bölge belediyeleri arasındaki birlikteliği ve dayanışmayı daha da artırdığını kaydetti.

Toplam Okunma Sayısı : 1851

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com