Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.12.2009
Başkan Gümrükçüoğlu, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte...


Başkan Gümrükçüoğlu,
belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Beşirli Kapalı Semt Pazar yerinde incelemelerde bulundu.


       Başkan Gümrükçüoğlu, " Beşirli Kapalı Semt Pazar yeri sosyal, sportif ve kültürel aktiviteler için kullanılabilir"

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beraberinde belediye başkan yardımcıları ile birlikte 2. Nolu Beşirli Mahallesi Kapalı Semt Pazar yerinde incelemelerde bulundu.

       Daha önce günlük sebze ve meyvelerin satılacağı sabit ve kapalı semt pazarı olması için inşa edilen fakat gerekli rağbeti görmemesi üzerine atıl bir durumda bulunan pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, mahalle sakinleri ve civar esnaflarla da görüşerek bu alanın hangi amaçla kullanılmasının daha faydalı olacağı noktasında görüş alışverişinde bulundu.

       İncelemeler sonrası açıklama yapan Başkan Gümrükçüoğlu, 2 Nolu Beşirli Mahallesinde kapalı semt pazarı olarak yapılan fakat gerekli rağbeti görmemesi üzerine atıl durumda bulunan binada gerekli incelemeleri yaptıklarını belirterek, " Her ne kadar bu pazarı ücretsiz olarak sebze ve meyve satıcılarımıza açmayı düşündüksek de haftanın her günü rağbet edilmediğini geçmiş günlerde izlemiş olduk. Dolayısıyla bu binamızdan nasıl ve ne şekilde yararlanırız noktasında başkan yardımcılarımızla birlikte burada incelemeler yaptık. Mahallede yaşayan vatandaşlar ile esnafımızın da görüşlerini aldık. Bu binayı kültürel, sosyal ve sportif aktiviteler ile düğün salonu olarak , konferans ve eğitim alanı olarak kullanma noktasında görüşler ortaya çıktı. Ortak bir değerlendirme sonucu bu binayı Trabzon halkının en iyi şekilde kullanabileceği bu duruma getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz"dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2559

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com