Rehber :
   
Balıkçılık
Denizer Balıkçılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.12.2009
Vali Kızılcık Gazi Mandıralı'yı Evinde Ziyaret Etti


Vali Kızılcık Gazi Mandıralı’yı Evinde Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Tokat-Reşadiye kırsalında teröristler tarafından pusuya düşürülerek taranan askeri araçtan yaralı olarak kurtulan Arsin Başdurak köyü nüfusuna kayıtlı Er Emrah Mandıralı’yı evinde ziyaret etti.

Beraberinde Arsin Kaymakamı Ercan Çiçek, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan ve Atayurt Belediye Başkanı Hüseyin Zengin ile birlikte er Mandıralı’nın evine ziyarette bulunan Vali Kızılcık, geçmiş olsun dileklerini iletip Gazi Mandıralı’ya moral verdi.

Gazilik makamının son derece şerefli bir makam olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Allah bu milletin tarihinde size gazi ünvanını nasip etti. Gazilik, şehitlikle birlikte en önemli, en şerefli ve en kutsal mertebelerden bir tanesidir. Bu anlamda da sizleri kutluyorum, tebrik ediyorum. Bundan sonra Türk Milleti’nin gözünde bir gazi olarak anılacaksınız. Allah sizi, ailenize, çocuklarınıza, vatanımıza, devletimize ve bize bağışladı. Yaşıyor olmanız bizim için büyük sevinç kaynağıdır.”

“Teröristlerle mücadelemiz her zaman devam edecektir.” diyen Vali Kızılcık, “Biz bu cesareti, bu vefakarlığı göstereceğiz ki; bu millet her zaman ilelebet, payidar olarak yaşasın. Bizler tarihe bu şekilde geçtik. Bu millet için bayrak, namus ve vatan kavramları son derece kutsaldır. Teröristlerle mücadelemiz sonuna kadar da devam edecektir. İnşallah sizler iyileşeceksiniz ve hayatınızı idame ettireceksiniz.” şeklinde konuştu.

Türk Milleti’nin şehitlere ve gazilere minnettar olduğunu yineleyen Vali Kızılcık, şehit yakınları ve gazilere her zaman elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Gazi Emrah Mandıralı’ya çeşitli hediyeler veren Vali Kızılcık, Gazi’ye iş sözü de verdi.

Daha sonra Gazi Mandıralı’nın bebeğini kucağına alan Vali Kızılcık, ev halkıyla da uzun uzun sohbet etti.   

 IMG_1542

IMG_1543

IMG_1533

Toplam Okunma Sayısı : 1884

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com