Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.12.2009
Şenol Güneş "Daha yapacak çok iş var" dedi.


Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yaptığı değerlendirmede Fenebrahçe ve Galatasaray maçlarının ardından gördüğü tablonun olumsuz olduğunu kaydetti ve "Daha yapacak çok iş var" dedi.

Skor ve oyundan memnun olmadığını belirten Güneş, “Daha iyi olmalıyız. İlk yarıda çıkışta yapılan bireysel hata ve top kaybı ile yediğimiz bir gol var. Bu pozisyon gole neden oldu. 2. yarı daha atak oynamaya çalıştık ancak beklenmeyen bir şekilde yine kademe hatası ile Arda’nın golüyle skor 2-0 oldu. Sonra daha arzulu oynadık, pozisyon bulduk, gol attık. Oyun daha sonra dengede gitti. Ancak bize yakışan daha iyi bir oyun olmalıydı. Skor ve oyun olarak tatmin olmadım.. Ben oyun temposu, pozisyon anlayışı ve hakimiyet olarak memnun değilim. Fenerbahçe maçı ve bu maç gösterdi ki daha yapacak çok iş var” dedi.

 

Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu takım benim takımım eskisi ve artısı ile. Oyuncularımın daha iyi oynayacağını, oynayabileceğini düşünüyorum. Ancak iki büyük maçta oyun olarak iyi değildik, iyi olmalıydık, kabiliyetlerini göstermeliydiler. Fizik gücü, teknik anlayış, oyun anlayışımız olarak eksik kaldık. Yukarı çıkmak isteyen, başarı arayan bir ekibiz ve artık olumsuzlukları geride bırakıp çok çalışmalıyız. Çünkü sahada duruş, pozisyon arayışı ve tempo anlayışımız yeterli değil”

Toplam Okunma Sayısı : 1608

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com