Rehber :
   
Hamamlar
Sekiz Direkli Hamam
Fatih Hamamı
Tarihi Meydan Hamamı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.12.2009
Trabzon Belediyesi'nden Engellilere Sinema Keyfi


Trabzon Belediyesi'nden Engellilere Sinema Keyfi


       Trabzon Belediyesi "Engelleri Kaldıralım" adıyla rehabilitasyon

       Merkezlerine giden çocukları sınamayla buluşturmaya devam ediyor. Trabzon Belediyesi son olarak 70 öğrenci Forum Alışveriş Merkezi'ndeki Cinebonus'a getirerek sinema izlettirdi. Sinema keyfini yaşayan engelliler ise Trabzon Belediyesi'ne bu uygulamasından ötürü teşekkür etti.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada Trabzon Belediyesi'nin sosyal bir belediyecilik örneği göstererek toplumun her kesimiyle ilgili çalışmalar yaptıklarını söyledi.

       Her zaman engelli vatandaşların yanında olacaklarını belirten Gümrükçüoğlu "Belediye olarak bu tür sosyal faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Bunlardan ilki "Engelliler Haftası" dolayısıyla engelliler rehabilitasyon merkezindeki 70öğrenciyi aileleriyle birlikte sinemaya götürmüştük. Şimdi de şehir merkezinde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezindeki çocuklarımızı sinemayla buluşturduk Böyle sosyal aktiviteler yaparak engelli vatandaşlarımızla birlikte olacağız. İmkânlarımız ölçüsünde engelli kardeşlerimizin yapacağı, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katkı sağlayacağız. Bunlar toplumdaki birlik ve beraberliğimizin ve bütünlüğümüzün en önemli ve güzel göstergelerinden birisi konumundadır" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1917

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com