Rehber :
   
Eğlence Merkezleri
Mass Performance Hall
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.12.2009
Belediye spor'da branş antrenörleriyle toplantı


Belediye spor'da branş antrenörleriyle toplantı


       Belediyespor Başkanı Nihat Demirci, "Belediyespor'u daha aktif bir yapıya kavuşturacağız. "

       Trabzon Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demirci, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, Belediyespor branş antrenörleriyle bir toplantı yaparak 2010 yılında yapılacak çalışmaları değerlendirdiler.

       Belediyespor Cemal Kamacı Spor Tesisleri'nde yapılan toplantıda konuşan Başkan Nihat Demirci, Belediyespor'u daha aktif bir hale getirmek için yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirterek, " Belediyespor kulübü olarak 9 ayrı branşta çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzon'da yapılacak 2011 Gençlik Olimpiyatlarına daha iyi hazırlanmak ve bu olimpiyatlara daha çok sporcu vermek için çalışmalarımıza aralıksız sürdürüyoruz. Bu anlamda kulübümüzde çalışan antrenörlerimizin görüş ve önerileri bizler için çok önemlidir. Antrenörlerimi ile yaptığımız toplantı bu anlamda verimli olmuştur. Yeni bir anlayış ve yapılanma ile Trabzon sporuna en iyi vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda bizlere her zaman destek veren Trabzon Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum"dedi.

       Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan ise Trabzon7un bir spor kenti olduğunu belirterek, " Belediye olarak gençlerimizin spor yapmaları yönünde önemli çalışmalar yapan Belediyespor'a verdiğimiz desteği bundan sonra sürdüreceğiz. Bu anlamda Belediyespor kulübünü daha aktif bir hale getirmek için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte branş antrenörlerimiz ile bir toplantı yaparak görüş alışverişinde bunarak kendilerine her türlü desteği vereceğimizi bir kez daha ilettik. Daha çok gencimize spor imkânı sunmak ve başarılı sporcular yetiştirmek noktasında antrenörlerimizden daha çok çalışmaları ve özveride bulunmaları yönünde isteğimiz oldu. hep birlikte Trabzon sporuna en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1832

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com