Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.12.2009
Bayan Kızılcık'tan Kimsesiz Çocuklara Muhteşem Eğlence...


Bayan Kızılcık’tan Kimsesiz Çocuklara Muhteşem Eğlence

Trabzon Fatih Çocuk Yuvası’nda kalan 80 çocuk, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık’ın organizasyonuyla ilk defa bir otelde gönüllerince eğlenerek yılbaşını kutladı.

Trabzon’da Novotel’de düzenlenen geceye, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile eşi Sema Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve Fatih Çocuk Yuvası’ndaki yaklaşık 80 çocuk katıldı.

Yılbaşını otelde kutlayacak olmanın verdiği heyecanla Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’a sevgi gösterisinde bulunan çocuklar, ilk olarak kendileri için hazırlanan tiyatro gösterisini izledi. Daha sonra hazırlanan salonda gönüllerince eğlenen çocuklar, geceyi kolbastı oynayarak sürdürdü.

Geceyi organize eden eşi Selma Kızılcık’a teşekkür eden Vali Kızılcık, çocukların mutluluğuna ortak olduklarını ve güzel dakikalar yaşadıklarını söyledi.

Uzun bir yılın stresini atmaları için bazı özel kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle bu organizasyonun düzenlendiğini belirten Vali Kızılcık, “Onların bu tür sosyal ortamları görerek toplumla entegre olmaları çok önemli. Bu çocuklarımız burada ne kadar mutlu olsa da anne ve baba sıcaklığını göremiyorlar. Lütfen hiç kimse çocuğunu terk etmesin. Çocuklarımızın bu sıcaklığı hissetmeleri için aile ortamını yaşatmaya çalışıyoruz.” dedi.

Ailelerin sık sık çocuklarıyla ilgilenmesi gerektiğini belirten Sema Kızılcık ise “Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları el birliğiyle hayata hazırlamalıyız. Hiçbir aile evladını isteğiyle yuvaya bırakmak istemez. Bizlerde sorumluluk bilinciyle elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Bayan Kızılcık, gecenin düzenlenmesinde katkısı olan Novotel’e, Trabzon Forum’a, kuaförlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

IMG_9653

IMG_9661

IMG_9637

IMG_1705

IMG_9693

IMG_1808

IMG_1796

IMG_9566

Toplam Okunma Sayısı : 1972

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com