Rehber :
   
Belediyeler
Trabzon Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.12.2009
Şenol Güneş TS'lular Derneğinin düzenlediği kahvaltıya katıldı


Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, İstanbul'da 1967 Trabzonsporlular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda Trabzonlularla bir araya geldi.

Güngören Belediyesi Cevizlik Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Sağlık Komitesi Sorumlumuz İrfan Coşkun, eski futbolcularımız, eski yönetim kurulu üyeleri, 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu ve çok sayıda Trabzonlu vatandaş katıldı.

 

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, yapılan etkinlikten dolayı çok memnun olduklarını belirterek, "Trabzonspor'umuzun başına gelen Şenol Güneş hocamıza başarılar diliyorum. Umarım efsane hocamızla birlikte takımımız güzel günler geçirerek, şampiyonluk yaşayacak. Tüm camia olarak bu hedefe ulaşmamız için sabretmeliyiz" dedi.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ise, bu programa katıldığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Trabzon'da görüşmelerim vardı. Fakat buradan gelen ısrar üzerine kıramadım ve burada bulundum. Benim futbolcu ve teknik direktör olduktan sonraki yaşamımın çoğu Trabzonspor'da geçti. Sizler nasıl Trabzonsporlu ise ben de öyle Trabzonsporluyum. Onun için sizlerin beklentilerini biliyorum. Bunu sadece ben değil, yönetim ve futbolcular da biliyor. Şampiyonluk beklentinizi de biliyorum. Trabzonspor'un birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Hep birlikte takımımızı yukarılara çıkaracağımızı düşünüyorum. Farklı düşünceler elbette olacaktır. Fakat bu çeşitli görüşleri Trabzonspor lehinde kullanmamız gerekiyor" diye konuştu.


Toplam Okunma Sayısı : 1646

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com