Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.12.2009
Kızılcık Yılbaşının Huzurlu Bir Şekilde Geçirilmesi İçin Genelge Yayımladı


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven ortamında geçirmelerini sağlamak amacıyla bir genelge yayımladı.

Trabzon’da yeni yıla huzur ve güven içinde girilmesini sağlamak üzere belirtilen tertip ve tedbirlerin alınmasının uygun görüldüğü belirtilen genelgede; İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün 31 Aralık 2009 Perşembe gününden itibaren sorumluluk bölgeleri itibariyle, huzur planlarını uygulamaya koyacakları ve bu tedbirlerini 01 Ocak 2009 Cuma gününe kadar aksaksızca sürdürecekleri kaydedildi. Ayrıca şehir içi ve Doğu Karadeniz Sahil Yolu üzerinde tertip edilecek trafik ekiplerinin sayılarının artırılarak ve vatandaşların dilek ve şikayetlerine hazır hale getirileceği ifade edildi.

            Belediye başkanlıkları tarafından özellikle alışveriş ve eğlence yerlerinin tefrik edilecek ekipler marifetiyle denetimlerinin etkin bir şekilde yapılmasının istendiği genelgede; İtfaiye, su ve kanalizasyon ekiplerinin hazır hale getirilerek, nöbetçi memurlukların vatandaş müracaatlarına açık tutulacağı kaydedildi.

Sağlık, haberleşme ve elektrik hizmetleri için gerekli ön hazırlıkların ilgili birimlerin sorumlularınca planlanarak, acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatların hizmete hazır bulundurulacağına vurgu yapılan genelgede; önlemlerin ifasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi istendi.

IMG_2685 - Kopyaaaaaaa

Toplam Okunma Sayısı : 1778

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com