Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.12.2009
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.


Kalkınma Ajansı Toplantısı Yapıldı

Doğu Karadeniz İllerini (Giresun, Artvin, Rize, Gümüşhane, Ordu, Trabzon) kapsayan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Trabzon Valiliği B Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Giresun Valisi Mustafa Yaman, Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Artvin Belediye Başkanı Dr. Emin Özgün, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, il genel meclisi başkanları ile sanayi ticaret odası başkanları katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Vali Kızılcık, ajansın genel sekreterliği için belirlenen ve Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığına bildirilen adaylarla ilgili olarak şuana kadar bir atama gerçekleşmediğini fakat önümüzdeki günlerde bu atamanın gerçekleşeceğini söyledi.

Vali Kızılcık, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın faaliyetlerini yürüteceği bina konusunda da açıklamalarda bulundu.

Toplantı sonunda yapılan açıklamada; Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na bina satın alınması için Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında altı ilin Ticaret Sanayi Odası Başkanları ile Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı’ndan oluşan komisyona ajansın yönetim binasının tahsisi için tam yetki verildiği belirtildi.

Öte yandan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na alınacak personelin niteliklerinin belirlenmesi konusunda gerekli çalışmaların yapıldığı ve ilan aşamasına geldiği kaydedildi.

 IMG_2013

IMG_2025

IMG_2024

Toplam Okunma Sayısı : 1879

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com