Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
20.10.2008
Bengisu'ya içme suyu


Bengisu'ya içme suyu
Belediye yeni mahallelere el attı

   


       Trabzon Belediyesi yeni mahalle olan Bengisu (Kisarna), Uğurlu ve Yeşilova'ya hizmet atağı başlattı. Daha çok alt yapı çalışmalarını sürdüren belediye Karşıyaka-Uğuru yolunu asfaltlarken, Bengisu mahallesinin üst kesimlerini de suya kavuşturuyor. Yıllardır su alamayan Bengisu mahallesindeki 40 hane 1.5 kilometrelik yeni boru döşenmesiyle içme suyuna kavuşuyor.

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, yeni mahallelerin öncelikli olarak altyapı sorunlarını ele aldıklarını belirterek, "Bilindiği gibi Bengisu, Uğurlu ve Yeşilova Trabzon belediyesi sınırlarına dahil oldular. Bu mahallelerimizde yaptığımız incelemeler sonucunda vatandaşları dinleyip sorunları yerinde tespit etmiştik. En önemli sorun olarak içme suyu ve yol sorunu idi. Bunun için biz de belediye olarak öncelikli olarak bu sorunlar üzerinde duruyoruz. Bu kapsamda en önemli çalışmamız Bengisu mahallemizde yapılmaktadır. Bu mahallemizin yüksek kesimleri bugüne kadar içme suyu alamıyordu. Yaptığımız çalışmalar sonucunda bu mahallemize su vereceğiz. Mahallelerimizin yollarını da ele aldık ve asfaltlama çalışmalarını başlattık." dedi

       Bengisu Mahallesinin Takutlar ve Dikmenler bölgesinin içme suyuna kavuşması vatandaşları sevince boğdu. Bu çalışmasından dolayı Belediyeye teşekkür eden vatandaşlar, "Belediye daha önce yollarımızı asfaltladı. Otobüs seferleri koydu. Şimdi de en önemli sorunumuz olan içme suyu sorunumuzu çözüyor. Belediyeye bağlandıktan sonra hizmetler artarak devam ediyor.Bu çalışmaları yapan Sayın başkanımıza ve belediye personeline teşekkür ediyor, hizmetlerin devamını diliyoruz" dediler.

20 Ekim 2008 Pazartesi
Toplam Okunma Sayısı : 2079

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com