Rehber :
   
Yöresel Mutfaklar
Beton Helva
Lokma Tatlı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.01.2010
2 parsel kamulaştırıldı, 8 parselle de anlaşmaya varıldı.


Erdoğdu'da ilk imzalar atıldı.
2 parsel kamulaştırıldı, 8 parselle de anlaşmaya varıldı.


       Trabzon'un en önemli şehir içi yollarından biri olan Erdogdu Yolu'nun genişletilmesi için başlatılan kamulaştırma çalışmalarında ilk imzalar atıldı. Güzergah üzerinde yer alan 35 parselden ikisi kamulaştırılırken 8 parsel sahibi ile de anlaşmaya varıldı.

       Karayolları'nın 2009 yılı ödeneklerinden artan 20 milyon liralık kaynağın Trabzon'a gönderilmesinden sonra başlatılan çalışmalarda ilk iki tapu alındı. İlk tapuların alınmasından sonra anlaşma sağlanan 8 hak sahibi ile de sözleşmelerin imzalanacağı kaydedildi. Yapılan anlaşmalardan sonra çıkartılan 20 milyon liralık ödenekten 2 milyon 500 bin liralık kısmının kullanılacağı pazarlıkların birkaç gün daha devam edeceği kaydedildi.

       Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ilk tapuların alınmasının önemli olduğunu ifade ederek, "Yapılan görüşmelerde uzlaşının çıkması bizi memnun etmiştir. İsteğimiz ve talebimiz 20 milyon liralık ödeneğin tamamının kullanılmasıdır. Şu ana kadar 2 milyon 500 bin liralık ödeneği harcayabilecek bir anlaşma sağlandı. Bizim amacımız bu paranın tamamının kullanılmasıdır. Yeni bir yıla girdik. Birkaç günlük daha zamanımız kaldı. Bu süre içerisinde bu paranın tamamının kullanılması konusunda Erdoğdulu vatandaşlarımızın daha büyük hassasiyet göstereceklerine inancımız tamdır. Trabzon'un gelişmesi için katkıda bulunan Erdoğdulu hemşerilerime teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1851

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com