Rehber :
   
Alışveriş Merkezleri
Hatipoğlu Hipermarketler Zinciri
İsaoğlu Market
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.01.2010
Vali Kızılcık Tevfik Serdar Kültür Merkezi'ni Ziyaret Etti


Vali Kızılcık Tevfik Serdar Kültür Merkezi’ni Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Tevfik Serdar Kültür Merkezi’ni ‘Trabzon’da sanatın kalbinin attığı yer’ olarak nitelendirdi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Tevfik Serdar Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek eğitim alan çocuklarla ve öğretmenlerle görüştü. Vali Kızılcık kültür merkezinde çocuk tiyatrosu ve yetişkin drama, diksiyon, resim, ebru, bale (3–10 yaş kız çocukları için), keman, yan flüt, gitar (klasik ve pop gitar), bağlama, piyano (şan, solfej, kulak) dallarında eğitim gören öğrencilerle kısa süre sohbet etti.

Sanatın bir ülke için olan önemine değinen Vali Kızılcık, “Kültür merkezimiz öğrencilerin en küçük yaştan başlayarak sanatın tüm dallarında eğitim gördükleri bir merkez. Burası insanların farklı yeteneklerini gösterme fırsatı buldukları bir yer. Gösterdikleri sanatla ülkemizin lezzeti ve tadı oluyorlar. Sanatsız kalan bir ülkenin hayat damarlarından birinin kopmuş olduğunu çok iyi biliyoruz. Burada geleceğe daha güvenli bakan renkli ve başarılı insanlar yetişiyor. Tevfik Serdar Kültür Merkezi, Trabzon’da sanatın kalbinin attığı bir yer haline gelmiş” şeklinde konuştu.

IMG_2257

IMG_2280

IMG_2291

IMG_2294

IMG_2306

IMG_2266

Toplam Okunma Sayısı : 2920

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com