Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.01.2010
Beşirli Semt Pazarı Konusu'nda Belediye Anket Yapıyor...


Kararı Vatandaş Verecek


       Beşirli Semt Pazarı Konusu'nda Belediye Anket Yapıyor

       Trabzon'un Beşirli Mahallesi'nde belediye tarafından yaptırılıp hizmete sunulan modern semt pazarının nasıl kullanılacağını anket yoluyla belirlenecek. İlk etapta pazar yeri olarak inşa edilen ancak daha sonra verimli kullanılamadığı için farklı amaçlarla kullanılması yönünde tekliflerin geldiği alanın son durumuna vatandaş karar verecek.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geçtiğimiz hafta başkan yardımcıları ile pazaryerini ziyaret ederek burasının ne şekilde kullanılması gerektiği konusunda vatandaşların görüşlerini almıştı. Farklı görüşlerin ortaya çıkmasından sonra Başkan Gümrükçüoğlu bu konuda mini bir kamuoyu yoklaması yapmaya karar verdi.

       Bu amaçla Beşirli Mahallesi'nde oturan sakinlerin su faturalarına eklenecek bir form ile birlikte söz konusu alanın ne şekilde değerlendirilmesini istedikleri sorulacak.

       Anket formunda vatandaşlara sunulacak şıklar arasında spor salonu, düğün salonu, kültür merkezi, Süpermarket, her gün farklı bir amaçla kullanılsın ve diğerleri bulunacak

       Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşirli Semt Pazarı konusunda en doğru kararı vermek istediklerini ve bu alanı kullanacak olan Beşirli halkının görüşünü önemsediklerini kaydederek, "Bu güzel mekânın nasıl ve ne şekilde kullanılacağı konusunda mahalle sakinlerinin muhtelif görüşleri var. Trabzon Belediyesi olarak vatandaşın tercih ve önerilerini öğrenmek için Strateji Geliştirme Birimiz anket hazırlığı yaptı. Belediyemiz Beşirli mahallesindeki vatandaşlarımızın su faturalarına anket kâğıtları ekleyeceğiz. Bu ankette mahalle sakinlerinin önerileri olan şıkları yerleştirdik. Ankette 'Pazaryerinde hangi hizmetlerin verilmesini istersiniz' diye sorulacak. Anketteki şıklarımız spor salonu, düğün salonu, kültür merkezi, süpermarket, her gün farklı bir amaçla kullanılsın ve diğerleri şıkları bulunacak. Mahalle sakinleri gelecek ay için kendilerine gelen faturalardaki anket kâğıtlarını doldurarak fatura ödeme noktalarına bıraksınlar. Bu anket sonucunda mahalle sakinlerimizle birlilikte pazaryerinin işlevini belirlemiş olacağız" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 2114

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com