Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.01.2010
2009 da 9 ayda 50 bin metrekare asfalt döküldü...


9 ayda 50 bin metrekare asfalt döküldü


       Trabzon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2009 yılının 9 aylık döneminde 171 bin 867 metre kare asfaltlama işlemi yaptı. Belediye aynı süre zarfında 49 bin 200 metre yol ıslahı, 4 bin 810 metre yeni yol açma ve 3 bin 20 metre yol malzemesi serilmesi çalışması yürüttü.

       Trabzon Belediyesi ayrıca 9 bin 696 metre betonlama, 2 bin 669 metre tretuar, bin 288 metre de bordür döşemesi yaptı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu Trabzon Belediyesi'nin büyük projeleri hayata geçirmek için yaptığı çalışmaların dışında belediyenin rutin hizmetlerini de eksiksiz olarak yürüttüğü kaydetti.

       Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon'un daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesinin mücadelesini verdiklerini kaydederek, "Trabzon'un geleceğe taşıyacak olan büyük projeler hayata geçiyor. Erdoğdu Yolu'nun genişletilmesi için kamulaştırma işlemlerine başlandı. Akyazı'dan başlayıp Akoluk'a kadar devam edecek olan 16 kilometre uzunluğundaki Kanuni Bulvarı, Karayolları ağına alındı ve ihale aşamasına geldi. Zağnos Vadisi'nin ikinci etap ihalesi yapıldı. Tabakhane Vadisi'nde hak sahipleri ile kamulaştırma konusunda görüşmelerimize başlıyoruz. Zağnos ve Tabakhane Vadilerinden geçen derelerin üzerinin açılması ve yağmur suları ile kanalizasyonu sularının birbirinden ayrılması konusundaki inşaat işlemi DSİ ile ortaklaşa yürütülüyor. Ayasofya Müzesi'nin çevresindeki binaların yıkılması işlemi hızlı bir şekilde devam ediyor. Sahilde yapılan ağaçlandırma çalışmaları ile bir yıl sonra yemyeşil bir doğa ortaya çıkacak. Bu çalışmalarımızın dışında altyapıda Trabzon'un kanalizasyonunun sahile akmasına son vermek için derin deşarj sistemini ihale yapıyoruz. Bunların her biri dev projelerdir ve yapılmaktadırlar. Ayrıca belediye ekiplerimizin yol yapım ve bakım onarım işlerini 24 saat aralıksız çalışarak yürütüyor. Bu çalışmalarını yürüten ekip amirlerimize ve personelimize hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1540

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com