Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.10.2008
Canalioğlu mahallelerde halkın sorunlarını dinliyor


Canalioğlu mahallelerde halkın sorunlarını dinliyor

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Başkan Canalioğlu, Bostancı Mahallesi muhtarlığını ziyaret ederek vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturuyor. Vatandaşların Başkan Canalioğlu'ndan istedikleri en önemli sorun işsizlik, yiyecek ve yakacak.

       Vatandaşların Belediye ile ilgili sorunlarını çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Canalioğlu, "Gittiğim mahallelerde, karşılaştığım tüm vatandaşlardan dinlediğim ortak sorun iş, aş ve yakacak sorunu olarak karşımıza çıkıyor. Belediye ile ilgili muhtarlıklarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında yardımcı oluyoruz. Özellikle yiyecek ve yakacak isteyen yardıma muhtaç ailelerin bu sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bunun dışındaki bireysel taleplere yasalar çerçevesinde yardımcı oluyoruz. Toplumsal talepleri de ekip arkadaşlarımızla birlikte değerlendirip kent yararını da gözeterek çözüme kavuşturuyoruz. Bu sorunların dışında en çok karşılaştığımız işsizlik sorunudur. Bu ne yazık ki, ülke sorunu olduğundan Belediye olarak bu konuda yapacak fazla bir şeyimiz yok. Ancak, özel firmalara, tanıdığımız işyeri sahiplerine yönlendirerek, gerekirse aracı olarak işsizlere de iş bulma gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda çok kişiye de iş bulduk"dedi

       Başkan Canalioğlu Bostancı Mahallesinin kentin geri kalmış mahallelerinden biri olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimiz günden beri öncelikli olarak bu mahallelerimizin sorunlarını ele aldık. Buralarda dev kayaları kırarak yerleşim birimlerine yeni yollar yaptık. Suyu olmayan yerleşim birimlerine su sağladık. Çocuklar için oyun alanları yaptık" dedi.

21 Ekim 2008 Salı
Toplam Okunma Sayısı : 1985

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com