Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.01.2010
Kanuni Bulvarı proje ihalesi için teklifler 15 Ocak'ta Başlıyor.


Kanuni Bulvarı proje ihalesi için teklifler
15 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak


       Kanuni Bulvarı için geri sayım başladı

       2. Tanjant Yolu olarak da bilinen Kanuni Bulvarı'nın proje ihale ilanının 15 Ocak'ta askıya çıkarılarak tekliflerin alınmaya başlanacağı ve şubat ayı sonunda da ihaleyi kazananın açıklanacağı bildirildi.

       Başkan Gümrükçüoğlu seçim öncesi 61 projesi arasında yer alan Kanuni Bulvarı'nın Karayolları ağına alınmasından sonra proje ihale ilanının 15 Ocak'ta askıya çıkacağını ve tekliflerin alınmaya başlanacağını kaydederek, "Yapılacak değerlendirmeler sonrası ihalenin sonucunu Şubat ayı sonunda belli olacak. Daha öncede ifade ettiğim gibi bu proje bittiğinde Trabzon şehrini boydan boya geçecek bir gerdanlıkta ortaya çıkmış olacak" dedi.

       Projeyi hayata geçirerek Trabzon'a önemli bir yol kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu Beşirli'den başlayıp Akoluk Beldesi Kavak Mevkiinde sona erecek yolun 18 km uzunluğunda olacağını hatırlatarak, "Yeni yaşam alanları açmak için bu yolun yapılması gereklilik arz ediyor. Altmış bir projeden biri olan 2.Tanjant yolunu kısa zaman içerisinde başlayıp bitirmek amacındayız. İnşallah bunu da başaracağız" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 2434

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com