Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.01.2010
Trabzon Belediyesi'nden bir yenilik daha.


Trabzon Belediyesi'nden bir yenilik daha.


       Bir süre önce e-belediyeciliğe geçiş için ilk adım olan internet üzerinden Online borç ödemeyi başlatan Trabzon Belediyesi, şimdi de e-belediyeciliğin veritabanını geliştirmek amacı ile vatandaşların T.C Kimlik Numaralarını kayıt altına almaya başladı.

       Bundan böyle Trabzon Belediyesi'ne bağlı tahsilât bürolarında yapılacak olan her işlemde T.C Kimlik numarası kullanılacak. T.C Kimlik Numaraları belediyenin sistemlerinde kayıtlı olmayan vatandaşlardan ise her tahsilât bürosunda bulunan bir bilgi formunun doldurulması isteniyor. Doldurulan bilgi formları daha sonra dijital ortama aktarılarak sağlam bir veritabanı elde ediliyor.

       Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu "Trabzon Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet getirme noktasında çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bilindiği gibi artık teknoloji çağında yaşamaktayız. Çağın gereklerine ayak uydurmak amacı ile 61 projemizin içinde de bulunan e-belediyeciliğe geçiş için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Başlattığımız bu uygulama ile hem e-belediyeciliğin veritabanını sağlıklı bir şekilde oluşturulacak, hem de Başbakanlığımızın 2006/33 sayılı genelgesinde belirtilen hususlara uyulmuş olacak." şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1881

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com