Rehber :
   
Yöresel Ürünler
İslamoğlu Gıda
İskenderoğlu Şarküteri
İmamoğlu Yöresel Ürünler
Sürbisa & Sürmene Bıçakçılık
Trabzon Silah Sanayi
Gurme 61 Şarküteri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.01.2010
Belediyespor 14 branşta 500 sporcuya hizmet veriyor...


Haydi gençler spora


       Belediyespor 14 branşta 500 sporcuya hizmet veriyor

       Trabzon Belediyespor bünyesinde bulundurduğu 14 branşta toplam 500 dolayında sporcuya spor yapma imkanı sunuyor.

       Boks, Güreş, Taek-Wando, Karate, Kicks-Boks, Tenis, Yüzme, Hentbol, Atletizm, Çim hokeyi, Aerobik, Futsal, Vücut geliştirme ve Bilek güreşi branşlarında hizmet veren Belediyespor'daki amaç hem genlere spor yapma imkanı sunmak, hem de başarılı sporcular yetiştirip Türk sporuna sunmaktır.

       Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye olarak salon sporlarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Trabzon bir spor kenti kimliğine sahiptir. 2011 olimpiyatlarının burada yapılacak olması bu kimliğinin sonucudur. Biz de Belediye olarak bu oyunlara sporcu yetiştirmek için Belediyespor kulübünü daha aktif hale getirdik. Belediyespor bünyesinde 14 ayrı branşımızda gençlere spor yapma imkanı veriyoruz. İsteyen gençler yeteneklerine göre Belediyespor'da spor yapabilirler. Sporcularımızın elde ettiği ulusal ve Uluslar arası başarılar hem Trabzon olarak hem de ülke olarak guru duyuyoruz." dedi

       Belediyespor kulübü Başkanı Nihat Demir de sağlıklı ortamlarda gençlere spor yapma imkanı sunduklarını belirterek, "Spor salonlarımızı yeni aletlerle güçlendirdik. Çok başarılı antrenörlerimiz eşliğinde salonlarımız spor yapmak isteyen gençlerle dolup taşıyor. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber, Sayın Belediye Başkanımızın da destekleriyle Belediyespor kulübünü hem başarılı hem de örnek kulüp haline getirmeyi amaçlıyoruz." Şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1503

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com