Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.10.2008
Kadın için Teknoloji kursu sertifika töreni


Kadın için Teknoloji kursu sertifika töreni

   

Trabzon Belediyesi ile Teknosa tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen "Kadın için Teknoloji" bilgisayar eğitim kursunun ilk etabı yarın sona eriyor.

Kalkınma Mahallesindeki Gençlik merkezinde başlayan ve ücretsiz verilen "Kadın için Teknoloji" bilgisayar eğitimine 18 yaşını doldurmuş her yaştaki bayanlar katılabiliyor. Van, Urfa, İzmir, İstanbul, Kars ve Ankara'dan sonra Trabzon'da da başlayan "Kadın için Teknoloji" bilgisayar eğitimine ilk etapta 60 kursiyer katılıyor. Halen kayıtların devam ettiği bilgisayar eğitim kursunun bir aylık ilk etabını tamamlayan bayanlara yarın törenle sertifikaları verilecek. Sertifika töreni yarın saat 16.00'da Forum Trabzon'daki Teknosa'da yapılacak.

Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, kursu ziyaret ederek bayanlara başarılar diledi. Başkan Canalioğlu, "Kalkınma Mahallesindeki Gençlik merkezimiz her yaştaki gençlere hizmet etmektedir. Teknosa ile işbirliği sonucu açtığımız "Kadın için teknoloji" bilgisayar kursuna bayanlar büyük ilgi gösteriyorlar. Bu kursla her yaştaki bayanlara bilgisayar eğitimi vermeyi ve teknolojik yeniliklerden haberdar etmeyi amaçlıyoruz" dedi.

22 Ekim 2008 Çarşamba
Toplam Okunma Sayısı : 2119

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com