Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.01.2010
Serdar Bali Trabzonspor'un son durumunu kaleme aldı...


Trabzonspor için lige hazırlık maçı olarak düşünülen Denizli Belediye mücadelesi 7 dakika içinde atılan 2 golle futbolcuları iyice rahatlattı. Bu tip maçlarda futbolculardan yüksek performans beklemek doğru olmaz. Hazırlık idmanları yapan futbolcuların hem kondisyon idmanı yapıp hem de iyi futbol oynaması zordur. 

Sahaya çıkan tertibe bakınca Şenol Güneş’in Gökhan Ünal’ı kazanmak için elinden geleni yaptığı anlaşılıyor. Bence çok da doğru yapıyor. Rakip zayıf olmasına rağmen savunmada açıkların verilmesi, orta sahada moral verici her hangi bir organizasyonun görülmemesi, Egemen ve Giray’ın uyumsuzluğu, Onur’un hala kalede eğreti durması göze batan ve düzeltilmesi gereken eksikler olarak görüldü.

Trabzon için asıl önemli olan A.Gücü maçı. Bu maçı alamazsa kupada yoluna devam etme olasılığı çok az kalıyor. Uzun zamandır kupanın dışında kalan Trabzon’un kupada olması gerekir. Zaten bu sene futbolcuların taraftarına verebilecek olduğu en büyük hediye kupada var.

Bu galibiyet futbolculara moral ve güven getirebilir ama oynadıkları rakibin de kim olduğunu asla unutmamaları gerekir.

Trabzonspor yetkililerinin transfer yapılacak baskısını futbolcuların üstünde kaldırmalıdırlar. Trabzonspor Başkanı’nın “Yabancı golcü alacagız” beyanatını okuyan Gökhan ve Umut’tan nasıl üstün bir ferformans alınacağını merak ediyorum!

Yetkililer az konuşacak. Teknik Direktör Şenol Güneş gazeteler aracılığı ileriye dönük hamlelerini taraftara anlatacak. Kulüp olarak dürüstçe Fatih Tekke konusunun ne olduğunu anlatacaklar. Taraftarlar takımı destekleyecek ve Trabzonspor senenin hamlelerini yapacak. Başka çare yok.

Toplam Okunma Sayısı : 3443

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com