Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.01.2010
Başkan Dr. Gümrükçüoğlu Kültür ve Sanata Desteğimiz Sürecek


Kültür ve Sanata Desteğimiz Sürecek


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 30 ayrı branşta 3 yaş üzerindeki 300 öğrenciye eğitim veren Tevfik Serdar Kültür Merkezi'ndeki çocuklar ile velilerini ziyaret etti. Ziyarette çocuklara hediyeler veren Başkan Gümrükçüoğlu, Müdür Hasan Tahsin Öğretmen'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

       Kültür Merkezi'ne girişte minik öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Gümrükçüoğlu'ndan öğrencilerin talebi oldu.

       Öğrenciler Başkan Gümrükçüoğlu'ndan kurslarındaki eksiklikler konusunda isteklerini bir mektupla iletirken, Başkan Gümrükçüoğlu çocukların daha iyi eğitim görmeleri için gerekli olan desteğin verileceğini kaydetti.

       Daha sonra sınıfları tek tek dolaşan Başkan Gümrükçüoğlu miniklere hediyeler dağıttı.

       Ziyaretin sonunda Merkez Müdürü Hasan Tahsin Öğretmen'den bilgi alan Gümrükçüoğlu, "Trabzon bir kültür ve sanat merkezidir. Bu merkezde minik öğrencilerimizin farklı alanlarda almış oldukları eğitimler bizleri son derece memnun ediyor. Biz de belediye olarak bu tür kurslara önem veriyoruz. Belediyenin yâda başka bir kurumun yapması önemli değil. Önemli olan bu ihtiyacın karşılanıyor olmasıdır. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, belediye olarak desteklerimizin bu tür kurumlara devam edeceğini belirtiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1629

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com