Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.01.2010
Trabzon Belediyesi Eski Model Otobüs Filosunu Yeniliyor...


Belediye otobüsleri yenileniyor


       Trabzon Belediyesi vatandaşların daha rahat ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla çoğu ekonomik ömrünü tamamlamış eski model otobüs filosunu yeniliyor. Bu anlamda ilk adım atıldı ve 5 yeni otobüs belediyeye teslim edildi. Araçlar tescil ve plaka işlemlerinin yapılmasıyla birlikte vatandaşların hizmetine sunulacak. Belediyenin, otobüsleri yenileme çalışmalarına bundan sonra da devam edeceği kaydedildi.

       MAN marka son model dijital park göstergeli otobüslerin Belediyeye maliyeti 2 milyon 730 Bin TL oldu. Trabzon Belediyesi bugüne kadar yolcu taşıma hizmetlerini değişik model 50 adet otobüs ve 11 adet midibüs ile sürdürüyordu.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşlara daha rahat ve güvenli seyahat imkânı sağlamak için mevcut otobüs parkını yenileme çalışmalarına başladıklarını kaydederek, "Bilindiği gibi yolcu taşıma amacıyla şu anda kullanılan otobüsler ekonomik ömrünü tamamladı. Bu otobüslerin sürekli arıza yapması belediyemize oldukça yüksek bir maliyet getirmektedir. Ayrıca 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarının kentimizde yapılacak olması otobüslerin yenilenmesi ihtiyacını da ortaya koymuştur. Otobüslerin yenilenmesinin ilk adımı olarak ilk etapta 5 adet son model MAN marka otobüsü belediyemize kazandırdık. Araçları, trafik tescil işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Otobüslerin belediyemize maliyeti 2 milyon 730 bin TL olmuştur. Belediye otobüslerini yenileme çalışmalarımıza bundan sonrada devam etmeyi planlıyoruz. Amacımız seyahatlerinde belediye otobüslerimizi tercih eden vatandaşlarımıza en kaliteli ve güvenli hizmeti sunmaktır" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 3526

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com