Rehber :
   
Otomotiv
Kofoğlu Otomotiv
Hassoy
Koçmak Oto Renault
Adnan Otomotiv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.01.2010
Vali Kızılcık İnşaatları Gezdi Zamanından Önce Bitirilecek Sözünü Aldı


Vali Kızılcık İnşaatları Gezdi Zamanından Önce Bitirilecek Sözünü Aldı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 2011 Olimpiyatları çerçevesinde yapımı süren 5 bin kişilik spor salonu ve yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Kızılcık’a yapımı süren tesislerde yaptığı incelemeler esnasında 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları Genel Koordinatörü Nihat Toker, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kul ve inşaatı yapan firma yetkilileri eşlik etti.

Yapımı devam eden tesislerin geldiği nokta hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Kızılcık, inşaatı yürüten firma yetkililerinden Ocak 2011’de bitimi tamamlanacak olan tesislerin daha önce bitirileceği sözünü aldı.

Alt yapı yatırımlarının yanın da sporcu yetiştirme proje çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayan Vali Kızılcık, tesislerin belirtilen zamandan önce bitirilmesinin de kendileri için önemli olduğunu söyledi. Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Tesislerimizin öngörülen tarihten önce bitirilecek olması bizim için önemli. Bu sayede hem tesislerimizi olimpiyatlardan önce deneme imkanı bulmuş olacağız hem de bu tesislerimizi biran önce sporcularımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bu konuda bize söz veren firma yetkililerine teşekkür ediyoruz.”

Zaman zaman tesislerde incelemelerde bulunacağını belirten Vali Kızılcık, Trabzon’un her dönem kültür, spor ve sanat kenti olduğunu dile getirerek, bu tesislerden yetişecek olan gençlerin Trabzon’un ve ülkemizin adını dünyaya duyuracağını ifade etti.

Trabzon’un 2011 Olimpiyatları’ndan yüzünün akıyla çıkacağını kaydeden Vali Kızılcık, yapımı süren tesislerin ilerlemesinde her hangi bir sorun olmadığını ve her şeyin planlandığı gibi yürüdüğünü söyledi.     

Firma yetkilileri de ziyaretin kendilerini motive ettiğini belirterek Vali Kızılcık’a teşekkür ettiler.

 IMG_2815

IMG_2826

IMG_2831

Toplam Okunma Sayısı : 1869

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com