Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.01.2010
Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu' dan esnaf ziyaretleri...


Gümrükçüoğlu'ndan esnaf ziyaretleri


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bir yandan Trabzon'un gelecek yıllarını kurtaracak büyük projeleri takip ederken bir yandan da esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinliyor.

       Başkan Gümrükçüoğlu son olarak Kunduracılar, Maraş Caddesi ve meydan civarındaki esnafı ziyaret ederek hem sorularını dinledi hem de belediye çalışmaları hakkındaki görüş ve önerilerini sordu.

       Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'un geleceğini ilgilendiren büyük projeleri takip etmenin yanında belli program dahilinde esnaf ziyaretleri yapmaya önem verdiklerini belirterek, " Trabzon'a hizmet ederken sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak esnaf, sivil toplum ile değişik kurum ve kuruluşları ziyaret ederek sorunlarını, önerilerini dinleme imkanı buluyoruz. Ziyaretlerle birlikte esnafımızın belediye hizmetleri hakkındaki kanaatleri ve önerilerini de soruyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde vatandaşların görüş ve önerilerinin bizler için önemli olduğunu biliyoruz. Trabzonlu hemşehrilerimizle birlikte kentimize en güzel hizmeti verme noktasında çalışmalarımızı sürdürmeye gayret gösteriyoruz" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1453

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com