Rehber :
   
Spor Merkezleri
Tode Spor Merkezi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.01.2010
Tabakhane ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projeleri İçin Müjdeli Haber


Tabakhane'de 683 bina yıkılacak


       Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projeleri İçin Müjdeli Haber

       Ankara'da bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Toplu Konut İdaresi(TOKİ) ile ortaklaşa yapacakları Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi Kamulaştırma ve Yapım protokolü ile Çömlekçi Kentsel Dönüşüm projesi planlama ve fizilibite projelerinin protokollerini TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte imzaladı.

       Trabzon Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi(TOKİ)'nin ortaklaşa yapacakları Tabakhane kentsel dönüşüm projesi protokolü gereği Tabakhane'de mülkü bulunan vatandaşlardan isteyenlere TOKİ tarafından Bahçecikte yapılacak konutlardan verileceği isteyenlere de kamulaştırma bedellerinin ödeneceği bildirildi. Böylece Fizibilite çalışmaları tamamlanan Tabakhane kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışması için vatandaşlara davet gönderilmeye başlanacak.

       Başkan Gümrükçüoğlu'nun diğer önemli projelerinde biri olan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi planlama ve fizibilite çalışmasına başlanması protokolünün imzalanması ile birlikte Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi için önemli bir adım atılmış oldu.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim öncesi yapımı için vatandaşlara söz verdikleri kentsel dönüşüm projelerini bir bir hayata geçirmeye başladıklarını belirterek, " Bilindiği gibi Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesini başlattık. Zağnos Vadisi projesi ikinci etabı büyük bir hızla devam ediyor. Şimdide fizibilite çalışmaları tamamlanan Tabakhane kentsel dönüşüm projesinin yapım ve kamulaştırma projesi protokolünü TOKİ Başkanımız Erdoğan Bayraktar ile imzaladık. Nisan ayında hazırladığımız projeyi Başbakanımıza sunmuş ve onay almıştık. Protokol gereği Tabakhane vadisinde mülkü bulunan vatandaşlardan isteyenlere konut isteyenlere kamulaştırma bedellerini vereceğiz. 683 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi için vatandaşlarla görüşmelere başlayacağız"dedi

       Çömlekçi Projesi planlama ve fizibilite protokolünü de TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile imzaladıkların bildiren Başkan Gümrükçüoğlu böylece bu önemli projeye önemli adımı attıklarını kaydetti.

Toplam Okunma Sayısı : 2205

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com