Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.01.2010
25 yaşındaki golcü oyuncu Teofilo Gutierrez İstanbul'a geldi.


Kulübümüzün Kolombiya'nın Deportiva Junior de Barranquilla takımdan transfer ettiği 25 yaşındaki golcü oyuncu Teofilo Gutierrez İstanbul'a geldi.

 

Gutierrez, Atatürk Havalimanı'nda taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

 

İstanbul’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gutierrez karşılamadan dolayı taraftarlara teşekkür ederek, "Benim için çok uzun yoldan gelen başkana ve yöneticilere teşekkür ederim. Büyük fedakarlık yaptılar. Ben de elimden geleni yaparak onların yüzünü kara çıkarmayacağım. Gollerimi atarak takıma katkıda bulunmak istiyorum" dedi. 


Türkiye'de daha önce futbol oynayan oyunculardan bilgi alıp almadığı yönünde sorulan soruya Gutierrez, "Gerek Mondragon gerekse Cordoba ile ayrıntılı bir şekilde konuştum. Mondragon Trabzonspor'un çok kaliteli, büyük ve güçlü bir takıma sahip olduğunu anlattı. Ben de bunun üzerine Trabzonspor'a gelmeye karar verdim. Üzerimde büyük bir sorumluluk olduğunu biliyorum. Takımın gol problemini çözeceğime inanıyorum" diye konuştu.


Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden Gutierrez ikinci yarıda takıma yapacağı katkıyla şampiyonluk potasına gireceklerini sözlerine ekledi. Gutierrez taraftarlar eşliğinde havalimanından ayrıldı.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1626

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com