Rehber :
   
Baharat & Aktar
Beşikçi Baharat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.01.2010
Gümrükçüoğlu,"Eğitim kurumlarına desteğimiz devam edecek"


Başkan Gümrükçüoğlu,
"Eğitim kurumlarına desteğimiz devam edecek"


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ellerindeki imkânlar ölçüsünde eğitim kurumlarına destek verme gayreti içerisinde olduklarını belirterek bu desteklerini bundan sonrada sürdüreceklerini kaydetti.

       Tevfik serdar Anadolu Lisesi Aile birliğini makamında kabulünde konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, belediye olarak her zaman eğitim kurumlarının yanındayız. Gerek kurumlarımızdan gelen talepler doğrultusunda gerekse eğitim kurumlarımıza yaptığımız ziyaretler sonucu tespit ettiğimiz eksiklikleri gidermek için gayret gösteriyoruz. Okullarımızın fiziki şartları yanında bahçelerini asfaltlanması ve betonlamasını yapıyoruz. Bahçelere oturma grupları ve spor aletleri noktasında da yardımcı oluyoruz. Okullarımızın kültürel ve sanatsal faaliyetlerine de katkıda bulunmaya çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde yardımlarımız devam edecektir. Çünkü biliyoruz ki geleceğe yapılacak en iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır" dedi.

       Okul Aile Birliklerinin de çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, " Okul aile birlikleri herhangi bir karşılık beklemeden sadece çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak için fedakârca çalışıyorlar. Yaptıkları böylesine önemli hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

       Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ülkü Müftüoğlu, eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, "Gönüllü olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızda amacımız kentimizde eğitim seviyesini daha yukarılara çıkmasına yardımcı olmak. bu hizmetleri yaparken doğal olarak desteğe de ihtiyacımız oluyor. Yaptığımız çalışmalarda şehrimizin önde gelen insanların desteğini yanımızda görmemiz bizleri mutlu ediyor" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1607

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com