Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.01.2010
Trabzonspor'dan Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na teşekkür


Trabzonspor'dan Gümrükçüoğlu'na teşekkür


       Trabzonspor Kulübü adına Başkan Sadri Şener, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na Tabakhane ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projelerinin protokollerinin imzalanmasında göstermiş olduğu gayretlerden ötürü teşekkür etti.

       Şener yaptığı açıklamada "Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kentimizin çağdaş şehircilik anlayışıyla buluşmasına imkân sağlayacak olan Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi Kamulaştırma ve Yapım protokolüyle, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi Planlama ve Fizibilite Projeleri'nin imzalanması adına göstermiş olduğu gayretler bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Söz konusu projelerin tamamlanması kendi insanımıza modern alanlar yaratacağı gibi Trabzonumuz'un gerek yurt içinden gerekse yurt dışından gelen misafirlerimizi daha gururlu ağırlanmasını da sağlayacaktır. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na projelerin üstün hizmet anlayışı çerçevesinde mümkün olan en kısa sürede tamamlanacağına olan inancımızı yeniliyor, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

       Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu' da Trabzonspor'un kentin üst kimliği olduğunu belirterek " Trabzon'da herkesin ortak paydası olan Trabzonspor'umuzdan böylesi güzel bir teşekkür almak bizleri fazlasıyla sevindirmiştir. 61 proje kapsamında çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz. Bu projelerin hayata geçirilmesinde bizlere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1428

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com