Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.01.2010
Fatih Tekke Bizim Kaptanımız, Büyük İşler Yapacağına İnanıyoruz...


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gökhan Ünal ve Fatih Tekke konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ligtv'ye Antalya kampında açıklama yapan Güneş, Trabzonspor'a uygun oyuncular bulmak durumunda olduklarını belirterek, “Elimizde bir kadro var. Bu kadroda bizi başarıya getirecek oyuncuları tutacağız. Eksikliklerini gidermeye çalışacağız. Transfer bir günlük iş değil ihtiyacımız olduğu alana transfer yapmalıyız” dedi.

Trabzonspor'un 4 santrfor olması gerektiğini belirterek, “Fatih Tekke'nin durumu vardı, alınsaydı 3 tane olurdu. Fatih olacak, olmayacak belli değil. Gökhan'ının da gidip gelmeme durumu vardı. Oyuncu olarak kendisini beğeniyordum. Kendisine de söyledim, paylaştım. Onun da bunu istemesi gerekir. O da olumsuzluklara karşı göğüs germeye çalıştı ama kafasının arkasında bir şey oldu, ayrılması iyi olacaktı ve de ayrıldı. Kendisine başarılar diliyorum. Trabzonspor'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bize gelen her oyuncuya teşekkür edeceğiz, yeni gelen ede hoş geldin diyerek başarılar dileyeceğiz”


Fatih Tekke'nin Trabzonspor'un daha önceki kaptanı olduğunu kaydeden Güneş, “Fatih Tekke bizim kaptanımız, iyi oyuncu, büyük işler yapacağına inandığımız oyuncu, tecrübeli vasfı olan oyuncu. Bu yıl sonunda mukavelesi bitiyor, gelişmeler görüşmeler var olursa seviniriz. Söylenen rakam var, onun üzerinde pazarlık yapılıyor. Olmazsa ekonomiye fazla girmiyorum. Kulüp veriyor, halkın parası gidiyor ama gerekirse verilmeli. Fatih ile konuştuğumda şimdi olursa şimdi olmazsa sezon sonunda alacağız. O da olumlu bakıyor, gelebilir de. Onun için yoğunlaşıyor. Fatih'in de isteğini bildiğim için ben de istiyorum. Yönetim biliyor, girişim yapıldı, Fatih sözleşmesi yıl sonunda biteceği için bir dönem kaldı, bu kadar parayı verirsek, olur mu olmaz mı Fatih de bunu saygıyla karşılıyor”

Toplam Okunma Sayısı : 4788

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com