Rehber :
   
Organizasyon Şirketleri
ES Davet Organizasyon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
20.01.2010
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık Sanatçının Yanında...


Vali Kızılcık Sanatçının Yanında

Trabzon’da göreve başladıktan sonra her fırsatta sanat ve sanatçılara destek veren ve düzenlenen sanatsal etkinliklere katılan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Femin&Art Trabzon Kadın Sanatçılar Derneği’nin 18. Resim Sergisi’ne katıldı.

            Femin&Art Trabzon Kadın Sanatçılar Derneği’nin başka bir güzel etkinliği ile bir araya geldiklerini ifade eden Vali Kızılcık, “Bu etkinliği düzenleyen çok değerli dernek başkanını ve üyelerini tebrik ediyorum. Beyin ve düşünce ürünü olan bu tabloları burada bizimle paylaşan değerli sanatçılarımızı da çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Valilik olarak sanata ve sanatçılara her türlü desteği ve katkıyı sağlayacaklarını belirten Vali Kızılcık, “Trabzon’umuzun sanatsal, kültürel hayatının çeşitlenmesine, gelişmesine katkı sağlayan sanatçılarımızı, sanatseverlerimizi ve onların organize olmalarını ve daha cesaretle eserlerini sergilemelerini sağlayan Femin&Art Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarını da huzurlarınızda tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Çoğu genel merkezlerin İstanbul, Ankara’da olduğunu dile getiren Vali Kızılcık, Femin&Art Derneği’nin genel merkezinin Trabzon’da olmasının gurur verici olduğunu söyledi. Vali Kızılcık, “Femin&Art Derneği lider Trabzon’umuzun bu özelliğini de ön plana çıkararak, ümit ediyorum ki ülkemizin genelinde örgütlenirler, sanatımızı ve Trabzon’umuzu başarıyla temsil ederler” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sergiyi gezen Vali Kızılcık, Femin&Art Derneği Genel Başkanı Şükran Üst’ten eserler hakkında bilgi aldı.

 IMG_3068

IMG_3059

IMG_3063

IMG_3061

Toplam Okunma Sayısı : 1896

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com