Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.10.2008
Güler Sabancı Atatürk Köşkü'ne hayran kaldı.


Güler Sabancı Atatürk Köşkü'ne hayran kaldı.

   


       Birleşmiş Milletler Kadın ve Kız Çocuklarının Haklarının Korunması ve Geliştirilmesi Projesi kapsamında Trabzon'a gelen Sabancı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ziyaret ettiği Atatürk Köşk'üne hayran kaldı.

   

       Trabzon Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu ile birlikte Atatürk Köşkünü ziyaret eden Sabancı, çıktığı köşkün bahçesinden gördüğü manzarayı" Muazzam. Muazzam bir yer" şeklinde niteledi.

       Trabzon Belediyesine ait "Trabzon Evi'ni" de ziyaret ederek bayanlarla sohbet eden Güler Sabancı'ya burada Başkan Canalioğlu tarafından gümüş işlemeli nazar boncuğu hediye edildi.

       Güler Sabancı, göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı Başkan Canalioğluna teşekkür ederek, "Bu kadar gülerek ve keyif aldığım bir seyahat yapmamıştım. Daha sonraki günlerde Trabzon'a daha uzun süreli bir seyahat yapmayı düşünüyorum"dedi.

       Öte yandan Teknosa ile Trabzon Belediyesi tarafından "Kadın için Teknoloji"projesi kapsamında eğitim alan bayanlara sertifikaları Forum Alışveriş Merkezinde düzenlenen törenle verildi. Sertifika törenine Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu, Sabancı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı katıldı.

   

       Sertifika töreninde konuşan Başkan Canalioğlu, "Teknosa ve Trabzon Belediyesi tarafından Gençlik merkezinde yapılan "Kadın için Teknoloji" ücretsiz bilgisayar kursu bir paylaşımın ürünüdür. Bu projeye destek veren Teknosa ve Güler Sabancıya teşekkür ediyorum"dedi.

       Böylesine önemli projelere her zaman destek verdiklerini belirten Sabancı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "Kadınlar için Teknoloji"projesi kapsamıyla Trabzonlu bayanlara ücretsiz bilgisayar eğitimi verilmesi projesinde yer almalarının kendilerine mutluluk verdiğini ifade ederek katkılarından dolayı Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na teşekkür etti.

       Öte Yandan "Kadın için teknoloji" bilgisayar eğitim kursu için kullanılan bilgisayarlar Teknosa tarafından belediyeye hediye edildi.

24 Ekim 2008 Cuma
Toplam Okunma Sayısı : 1966

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com