Rehber :
   
Haber Portalı
Yöresel Haberler
61 Haber
Zaguda.net
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.01.2010
Vali Recep Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık Yine Çocuklarla Birlikte


Çocuklara Moral Yemeği

Vali Recep Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık Yine Çocuklarla Birlikte 

 

Her fırsatta yaşlılarla, yardıma muhtaç vatandaşlarla ve kimsesiz çocuklarla bir araya gelip onların sıkıntılarına çözüm arayan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Fatih Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklarla yemekte bir araya geldi.

            Çocuk yuvasında kalan çocukları toplumla kaynaştırmak adına Sema Kızılcık’ın himayesinde ve Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül ve eşi Canan Bülbül’ün destekleriyle gerçekleştirilen yemeğe Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ta katıldı.

            “Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızla birlikte olmak çok güzel” diyen Vali Kızılcık, “Devlet olarak kimsesiz çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve yardıma muhtaç bütün vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi. Vali Kızılcık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

            “Çocuklarımızın bu tür sosyal ortamları görerek toplumla entegre olmaları çok önemli. Çocuklarımızın bu sıcaklığı hissetmeleri için aile ortamını yaşatmaya çalışıyoruz. Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları el birliğiyle hayata hazırlamalıyız.”

            Toplumda dayanışmayı sağlayarak sosyal hayatın en uyumlu şekilde yaşanması için çalıştıklarını ifade eden Bayan Kızılcık ise, Türkiye’nin umudu ve geleceği olan çocukları, aile şefkatiyle, moral ve motivasyonla geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını söyledi. Trabzon’da sosyal organizasyonlar anlamında önemli bir sinerji oluşturduklarını ifade eden Sema Kızılcık, gelinen noktada Trabzon’da önemli bir seviyede dayanışma sağladıklarını ve herkesin bu tür etkinliklere destek verdiğini söyledi.

Geceyi organize eden eşi Selma Kızılcık’a ve desteklerini esirgemeyen Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül ve eşi Canan Bülbül’e teşekkür eden Vali Kızılcık, Bülbül çiftinin bu güzel davranışının herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Vali Kızılcık, düzenlenen gece sayesinde çocukların mutluluğuna ortak olduklarını ve güzel dakikalar yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

IMG_3130

IMG_3081

IMG_3138

IMG_3115

IMG_3127

IMG_3111

IMG_3147

Toplam Okunma Sayısı : 2016

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com