Rehber :
   
Nakliyat Şirketleri
Yaylıoğlu Nakliyat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.01.2010
Trabzon Lokantacılar Odası yeni yönetimi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.


Trabzon Her Yönüyle 2011'e Hazırlanıyor


       Trabzon Lokantacılar Odası yeni yönetimi Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

       Kemal Kadakal başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu kabul eden Başkan Gümrükçüoğlu yönetim kuruluna seçilenlerin bu güne kadar göstermiş oldukları başarılı hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğine inandığını belirterek "Kendileri bu mesleği en iyi bilen, yaşayan ve yetiştirici olan bütün arkadaşlarımızın ünü Türkiye çapında duyulmuş olan Trabzon mutfağının ve Karadeniz yemeklerinin bütün dünyaya tanıtımında çok önemli gayretleri olacağına inanıyoruz. 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları yaklaşırken tarihi ve turistik önemi çok olan sporla öne çıkmış kentimiz 10 binin üzerinde misafiri ağırlayacaktır. Bu olimpiyatlar sırasında kentimizi en iyi tanıtacak unsurlardan birisi de Karadeniz mutfağının, Trabzon mutfağının en usta elleri olan başkanımız ve arkadaşlarımızdır. Bunun için yaptıkları hizmetin çok büyük bir önemi var. Ben kendilerine şehir adına başarılar diliyor, Trabzonlular adına teşekkür ediyorum." dedi.

       Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Kemal Kadakal'da Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kendilerini kabul ettiği için yönetim kurulu adına teşekkür ettiğini söyleyerek "2011 Olimpiyatlarına lokantacılar esnafı olarak ne yapmamız gerekirse şimdiden planlayıp bu kadroyla beraber belediyemizin öncülüğünde verilen talimatlar doğrultusunda kentimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1578

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com