Rehber :
   
Bayan Kuaförleri
Kuaför Emine
Kuaför Günay
Kuaför Esra
.Kuaför Rıza
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.01.2010
İdmanocağı'nın Kuruluşunun 89.Yıldönümü Törenle Kutlandı...


Trabzon’un en eski ve köklü kulüplerinden biri olan İdmanocağı kuruluşunun 89.yıldönümü törenle kutlandı. İdmanocağı Yönetim Kurulu, kuruluş etkinlikleri kapsamında Atatürk Alanı’nı çelenk koyarak saygı duruşundu bulundu. Buradaki törene İdmanocağı eski başkanlarından Muharrem Arz, eski futbolculardan Ömer Lütfi Cinemre, yeni ve eski yöneticiler, üyeler ve sporcular katıldı.

 

İdmanocağı Genel Sekreteri Serkan Pulat, törende yaptığı konuşmada.,  İdmanocağı’nın 20 Ocak 1921 tarihinde Burhanettin Kahyaoğlu ve arkadaşları tarafından kurulduğunu dile getirdi. Pulat, daha sonra şunları söyledi: “İdmanocağı, kuruluşundan beri Trabzon’un sosyal, kültürel ve spor hayatına yön vermektedir. Şerefli mazisinde bir çok sporcu, antrenör ve yönetici yetiştiren kulübümüz, bugün yaklaşık 1000 dolayında sporcunun spor yapmasına imkan sağlamaktadır. Bu camiamız için gurur verici bir durumdur.”dedi.

 

“Faal olarak atletizm, basketbol, voleybol, Masa Tenisi, futbol bayan ve yüzme branşlarında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu faaliyetleri sürdürürken karşılaştığımız en büyük zorluk tesis yetersizliğidir. Bu yetersizliklerimizin giderilmesi için tüm Trabzon’un ve Trabzonlunun desteklerini bekliyoruz. Türk sporuna yön veren ve kulubümüz kaptanlığını yapan Spor Bakanımızdan ve Trabzon sporunu yönlendiren yöneticilerimizden maddi ve manevi yardımlarını bekliyoruz.”

 

“İdmanocağı Spor Kulübü olarak, Atamızın Gençliğe Hitabesi’nde , Türk Gençliğine yüklediği, “ Türkiye Cumhuriyetini  ilelebet yaşatmak” sorumluluğuna duyarlı gençler yetiştirmek için 1921 yılından beri çalışıyoruz ve daima çalışacağız.

Toplam Okunma Sayısı : 2056

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com