Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.01.2010
Kulübümüzden, gündemde olan Fatih Tekke konusunda açıklama


Kulübümüzden, bir süredir gündemde olan Fatih Tekke transferinin geldiği son nokta itibariyle bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Yönetim kurulumuz, camiamızdan gelen talebi de göz önünde bulundurarak, teknik kadromuzun da oluruyla, bir süredir eski futbolcumuz Fatih Tekke’nin transferiyle ilgili süreci başlatmış ve bu yönde ciddi bir çalışma yürütmüştür.

 

Ancak yapılan tüm iyi niyetli ve kararlı girişimlere rağmen, maalesef transferin sonuçlandırılması adına olumlu mesafe kaydedilememiştir. Sezon başında bonservisin alınmasıyla ilgili temasların sonuç vermemesinin ardından, Fatih Tekke’yle varılan mutabakata rağmen bugün itibariyle söz konusu anlaşmanın da karşı taraftan yok sayılması, görüşmelerin seyrine sekte vurmuştur.

 

Zenit Kulübü’yle yürütülen temaslar transfer umudunu doğurmuş, ancak bonservis için yapılan yeni seyahat planına rağmen dün tüm ısrarlı aramalara rağmen Fatih Tekke’ye ulaşılamamıştır. Bugün ise oyuncunun kendisiyle gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, daha önce Euro değeri olarak yapılan anlaşmanın yeni sözleşmeye temel olamayacağı tavrıyla karşılaşılmıştır.

 

Bu arada Zenit Kulübü yetkilileri, göreve gelen teknik direktörlerinin Fatih Tekke’yi yeni dönem için başlayacak hazırlık kampında görmek istediği bilgisini tarafımıza iletmişlerdir.

 

Böylelikle, yönetim kurulumuz ligin ikinci devresinin yaklaşmasını da düşünerek, konunun daha fazla gündemi meşgul etmemesi için bu transferin dondurulması kararına varmıştır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Toplam Okunma Sayısı : 1639

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com